Ervaar Prequest FM Maps

Prequest_CAD-Services
Heeft u CAD-tekeningen die u graag effectiever gebruikt? Niet slechts toegankelijk voor een selecte groep CAD-tekenaars, maar eenvoudig via het web tekeningen- èn database informatie beschikbaar stellen voor uw organisatie?

Uw tekeningen digitaal
beschikbaar stellen?

Dat kan! Ervaar hiervoor het gemak van FM Maps. De oplossing om op gecontroleerde wijze tekeningen te beheren en te delen via internet. Overtuig uzelf en maak nu geheel gratis kennis met deze toepassing. U kunt tijdelijk gebruik maken van Prequest FM Maps met uw eigen tekening!

Hoe werkt het?

Het enige dat u hoeft te doen het formulier invullen en uw CAD-tekening bij te voegen. Bij voorkeur bevat deze tekening polylijnen, zijn ruimtenummers aanwezig en is aangegeven wat de ruimtesoort of het ruimtegebruik is. De CAD-specialisten nemen vervolgens uw tekening op in FM Maps. U ontvangt van ons een persoonlijke username en wachtwoord waarmee u kunt inloggen in de beveiligde omgeving van Prequest FM Maps.

In deze omgeving kunt u uw tekening en de achterliggende database informatie raadplegen, zelf vlekkenplannen oproepen, tekeningen printen of gegevens exporteren naar Excel. En dit alles zonder opleiding te hoeven volgen en zonder AutoCAD licenties nodig te hebben. U kunt dan zelf gedurende een periode van vier weken beoordelen of de toepassing in uw situatie waarde toevoegt. Mocht dit niet het geval zijn dan worden de gegevens vernietigd. Het verplicht u dus tot helemaal niets!