FM Software

Prequest ontwikkelt en levert FM software (FMIS) sinds 1988. Onze klanten zijn grote en middelgrote organisaties uit het bedrijfsleven, de zorg, overheids- en onderwijsinstellingen en de non-profit sector. In de afgelopen jaren hebben wij ruime kennis opgedaan op het gebied van FM software in uiteenlopende sectoren.

FMIS en dienstverlening

Een FMIS zorgt voor efficiëntere werkprocessen, minder fouten en hogere klantwaardering. Bovendien draagt een FMIS bij aan kostenreductie en duurzamer ondernemen. Prequest geeft een extra Impuls aan uw resultaat. U helpt uw klanten, wij helpen u. Bij Prequest staat een succesvol eindresultaat voor de opdrachtgever altijd centraal.

Het aanbod van Prequest bestaat uit FM software (FMIS) plus aanvullende dienstverlening. Wij bieden support, geven advies en helpen u met FMIS trainingen. Met ons aanbod streven we er naar u zo volledig mogelijk te ondersteunen. Het is belangrijk goed te bekijken welke facetten van het FMIS  het beste aansluiten bij uw situatie . Wij geven u graag advies  hoe FM software voor u meerwaarde biedt. Voor de facilitaire organisatie en daarmee voor natuurlijk ook voor uw klanten.

FM software van Prequest biedt u:

 • Eén standaard softwarepakket voor service- én huisvestingsprocessen (= schaalvoordeel!)
 • Online toegang, werkplek-, locatie- en tijdsonafhankelijk
 • Gepersonaliseerde informatievoorziening gebaseerd op de rol van de gebruiker
 • Duidelijke workflow en helder inzicht door veel rapportagemogelijkheden
 • Kostenstructuur die bij u past: kopen of betalen naar gebruik (SaaS)
 • Een duurzame samenwerking waarbij u vanaf de start kunt rekenen op advies en begeleiding
  Facility Management in SAP

  Facility Management in SAP?

  Jazeker, ook dat is mogelijk! FM Insight is een unieke, gebruiksvriendelijke FMIS oplossing voor SAP klanten. Als gecertificeerde add-on voor SAP ERP worden facilitaire processen volledig geïntegreerd  in de bestaande SAP omgeving. Bezoek website FM Insight lees