Implementatie Prequest

Naast de technische implementatie is het belangrijk dat gebruikers Prequest accepteren. Hoe fantastisch de mogelijkheden in theorie zijn, als Prequest niet goed wordt gebruikt, verliest het waarde.

De basis voor een doordachte implementatie is samenwerking en creƫren van draagvlak. NPQ biedt bij implementatie een op de praktijk afgestemd Plan van Aanpak. De klant bepaalt het tempo en de mate van diepgang.

Uw resultaat: een goed werkend FMIS, volledig ingericht naar de wensen en behoeften van uw organisatie.

Prince-2TM

Door inzet van de Prince-2 methodiek bent u verzekerd van een gestructureerde projectaanpak. Belangrijke uitgangspunten van deze aanpak: een project is een eindig proces dat altijd beheersbaar is een vastgesteld eindresultaat kent. De Prince-2 methodiek is schaalbaar en wordt toegepast afhankelijk van de grootte en complexiteit van een project. Onze adviseurs zijn Prince-2 gecertificeerd.

Best Practice

Kiest u voor Best Practice, dan bent u verzekerd van de meest gunstige prijsstelling! U organiseert zelf de invoering van Prequest en maakt gebruik van de specialistische kennis in uw organisatie.

Uiteraard met onze hulp. Op basis van onze ervaring leveren we Prequest met een Best Practice set. En daarbij staat onze afdeling Support klaar voor uw vragen.

Hebt u niet de juiste kennis in huis? Of ontbreekt de tijd? Dan kunt u bij invoeren van Prequest rekenen op onze Consultants. Wij verzorgen het project volledig, of geven samen met u invulling aan de verschillende rollen en verantwoordelijkheden.