Prequest trainingen

Ook uw organisatie is continu in beweging en uw team verandert. Medewerkers komen in dienst, gaan uit dienst en dragen kennis over aan collega’s. Essentiële Prequest-kennis gaat daardoor verloren. Bovendien hebben nieuwe versies van Prequest andere mogelijkheden. Door training van uw medewerkers blijft de kennis op peil en wordt Prequest optimaal benut.

Zorg dat de Prequest-kennis op peil is én maak optimaal gebruik van Prequest FM Software!

Aanpak

Training vindt plaats in kleine groepen. Elke deelnemer is verzekerd van intensieve individuele begeleiding. En er is ruimte om voorbeelden uit uw praktijksituatie te behandelen. Praktijkgerichte trainingen afgestemd op uw organisatie, mensen en wensen!

Voor wie zijn onze trainingen?

Onze trainingen zijn gericht op alle Prequest-gebruikers. Denk aan gebouwbeheerders, facilitaire medewerkers, medewerkers van een servicedesk/front office en onderhoudsmedewerkers.

Doelgroepen: Prequest_FMIS_trainer
  • Eindgebruikers
  • Applicatiebeheerders
  • (Facility) Managers
Soorten training:
  • Applicatiebeheer training
  • Module training
  • Workshop train-de-trainer

Open training of incompany?

Bij open trainingen volgen cursisten gezamenlijk een training met collega-gebruikers van andere organisaties. Dit biedt direct een prima gelegenheid om ervaringen met andere organisaties uit te wisselen.

Liever op de eigen werkplek trainen? Ook incompanytrainingen zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Wij sluiten onze trainingen graag aan op uw organisatie, mensen en wensen.