Zorgeloos invoeren van FMIS

De keuze en de invoering van een FMIS lijkt complex. Uw succes wordt bepaald door de juiste hulp in iedere fase. En door acceptatie van het FMIS binnen de organisatie. Als het FMIS niet goed wordt gebruikt, verliest het waarde.

Uw doel:

Een goed werkend FMIS, volledig ingericht naar de wensen en behoeften van uw organisatie

Software

Een Facility Management Informatie Systeem wordt doorgaans ingedeeld in Service Management en Huisvesting/Vastgoed Management. Een standaard FMIS is geschikt voor MKB tot multinational, in diverse branches. De software ter ondersteuning van uw facilitaire organisatie is steeds meer online inzetbaar. U kiest daarbij tussen huren of kopen.

Modulaire opbouw PrequestDoor de flexibele opbouw van Prequest kan een facilitaire organisatie meegroeien met een onderneming. Veranderingen als verhuizingen, fusies, centralisatie van diensten (shared service center), invoeren van Het Nieuwe Werken en een regieorganisatie, kunnen door inzet van Prequest optimaal worden geregisseerd.

Bij Prequest FM Software staat de klant centraal, úw klant. Want uw service telt!

Implementeren

De basis voor een doordachte implementatie is samenwerking en creëren van draagvlak. NPQ biedt bij implementatie een op de praktijk afgestemd Plan van Aanpak. De klant bepaalt het tempo en de mate van diepgang.