Prequest.nl
laden...

Sneller tekenen en inzichtelijk ruimtebeheer?

Met Prequest AutoCAD Spacemanagement kun je razendsnel bouwkundige onderleggers tekenen en ruimtegegevens inzichtelijk maken. Optimaliseer elke vierkante meter.
Binnen slechts 1 dag live!
Prequest AutoCAD Spacemanagement

Prequest is dé onmisbare add-on voor de AutoCAD-tekenaar van nu!

Prequest AutoCAD Spacemanagement

Ben je als tekenaar veel tijd kwijt aan het digitaliseren en aanpassen van tekeningen? Zijn je tekeningen na alle verbouwingen nog up-to-date en voorzien van ruimtedefinities en het accurate M2 voor het beheer en de doorbelastingen?

Prequest AutoCAD Spacemanagement biedt dé oplossing om niet alleen veel sneller en accurater te tekenen, maar ook om ruimtes uniek te definiëren, oppervlaktes automatisch te berekenen en het gebruik per ruimte vast te leggen. AutoCAD Spacemanagement van Prequest bestaat uit robuuste features die tekenaars sneller, accurater en inzichtelijker laat tekenen. Met AutoCAD Spacemanagement van Prequest leg je het fundament voor een gestroomlijnd Integrated Space & Facility Management.

01 Sneller tekenen

De onderlegger vormt de basis van jouw tekeningen. De getekende lijnen worden automatisch gerangschikt per informatie-laag. De Autocad add-on assisteert jou als tekenaar door in één actie wanden, ramen en deuren te tekenen en op de juiste laag te zetten.

02 Calculerend tekenen

Elke unieke ruimte wordt automatisch voorzien van een accurate oppervlakteberekening. Hierdoor heb je als tekenaar direct inzicht in het vloerbedekkingsoppervlak, het NEN2580-oppervlak en het bruto (verdiepings-)oppervlak. Doorbelastingen per ruimte zijn hierdoor altijd up-to-date en dus accuraat.

03 Accurater tekenen

Prequest AutoCAD Spacemanagement voorziet in een aantal unieke validatieprocessen waardoor de tekening geen tekenfouten bevat. Onze validatieregels zorgen ervoor dat elke unieke ruimte zonder fouten wordt getekend. Denk hierbij aan het valideren op labels, lijnen en niet gesloten ruimtes. Kostbare fouten in het tekenproces worden hierdoor snel gesignaleerd en geëlimineerd.

04 Inzichtelijk tekenen

Elke ruimte wordt voorzien van een uniek label. Vervolgens is het mogelijk om de ruimte-eigenschappen toe te kennen zodat de data in de bron altijd gelijk blijft. Je kunt de ruimtes naar organisatie (bedrijfsorganisatie, business unit etc.), ruimtesoort (doorbelastingen), en doel (kantoor, sanitair etc.) indelen.

Prequest is dé onmisbare add-on voor de AutoCAD-tekenaar van nu!

Toonaangevende organisaties bouwen op Prequest AutoCAD Spacemanagement.