Chief Financial Officer

Financieel Directeur

Als sparringspartner van de CEO en manager van de financiële afdeling komt het nodige op jou af. Naast het leiding geven aan de dagelijkse operatie, verzorg je samen met je mensen de financiële rapportages op basis waarvan belangrijke strategische keuzes worden gemaakt en wordt gestuurd op een gezonde bedrijfsvoering.

Facility Manager

Jij houdt regie op alle facilitaire processen en ontzorgt daarmee de medewerkers in het pand. Als Facility Manager ben jij dé spin in het web om je klanten en leveranciers tevreden te houden.

Lees meer

CFO

Dagelijks ben jij bezig met financiële rapportages en neem je belangrijke beslissingen voor de organisatie. Hierbij zoek je naar een balans in risico's op de activiteiten en kansen die zich voordoen om te komen tot een gezonde en winstgevende bedrijfsvoering.

Lees meer

CIO

Je zoekt een oplossing welke niet alleen voldoet aan de functionele uitvraag van je klant, maar ook voldoende flexibel is om met de organisatie en de technologische ontwikkelingen mee te bewegen.

Lees meer

Wat zoek jij in een FMIS applicatie?

Welke mogelijkheden moet de applicatie jou en jouw team bieden, om eenvoudig de benodigde gegevens naar voren te halen en genoeg voeding te hebben voor het nemen van belangrijke operationele of strategische beslissingen?

Financiële rapportages

Het kunnen draaien van de rapportages op elk gewenst moment en weten dat deze van een goede kwaliteit en compleet zijn is van het grootste belang.

Een applicatie met goede rapportage tooling, eenvoudig in gebruik en flexibel van opzet voorziet in deze behoefte.

Doorbelasting & Facturatie

De financiële administratie staat vaak direct gekoppeld aan de facturatie en is belegd in een gespecialiseerd financieel systeem van leveranciers als Oracle, Microsoft of SAP.

Ervaring op het vlak van koppelingen en het paraat hebben van connectoren die de financiële gegevens veilig en gestructureerd doorgeven is dan van grote toegevoegde waarde. Ook kan gedacht worden aan een omgekeerde beweging waarbij facturen aan werkopdrachten in het FMIS worden gekoppeld.

Strategie & Winstgevendheid

Om invulling te kunnen geven aan strategische beslissingen en de winstgevendheid te laten toenemen, worden processen aangepast en geoptimaliseerd.

Dan zullen ook de toegepaste applicaties voldoende flexibel moeten zijn en de diepgang hebben om hierin te kunnen ondersteunen.

Maak kennis

Neem vrijblijvend contact op

info@npqmail.com

085 00 22 55 0

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier