Chief Information Officer

ICT-manager

Jij bent eindverantwoordelijk voor de IT organisatie. Samen met je medewerkers en leveranciers lever je diensten en borg je de kwaliteit en continuïteit. Vanuit het bestaande IT landschap monitor je nieuwe technologie, signaleert kansen en maakt plannen om hieraan invulling te geven.

Facility Manager

Jij houdt regie op alle facilitaire processen en ontzorgt daarmee de medewerkers in het pand. Als Facility Manager ben jij dé spin in het web om je klanten en leveranciers tevreden te houden.

Lees meer

CFO

Dagelijks ben jij bezig met financiële rapportages en neem je belangrijke beslissingen voor de organisatie. Hierbij zoek je naar een balans in risico's op de activiteiten en kansen die zich voordoen om te komen tot een gezonde en winstgevende bedrijfsvoering.

Lees meer

CIO

Je zoekt een oplossing welke niet alleen voldoet aan de functionele uitvraag van je klant, maar ook voldoende flexibel is om met de organisatie en de technologische ontwikkelingen mee te bewegen.

Lees meer

Waaraan moet de applicatie voldoen?

Op welke aspecten worden de applicaties functioneel en technisch getoetst om te kunnen bepalen of aansluiting kan worden gevonden met de geldende visie, voorwaarden en regels?

Continuïteit & Beheer

Applicaties dienen stabiel te werken, moeten goed performen en mogen de reeds bestaande voorzieningen niet verstoren.

Een webbased applicatie welke voldoet aan algemene standaard en zowel OnPremise of als Cloud dienst kan worden aangeboden past hier naadloos in.

Connectiviteit

De IT organisatie heeft tal van applicaties in beheer met inbegrip van Cloud diensten. Vanuit de organisatie wordt informatie gevraagd welke verspreid over verschillende systemen wordt geregistreerd. Het is essentieel dat een applicaties eenvoudig informatie kunnen ontsluiten en uitwisselen.

Het beschikbaar hebben van web services (API) bied de benodigde flexibiliteit en zekerheid dat data op een veilige en gestructureerde manier kan worden gecommuniceerd.

Klik hier voor informatie over de Prequest Cloud Service

Innovatief

Technologie neemt een vlucht. Hardware wordt steeds krachtiger en software wordt sneller opgeleverd. Om applicaties binnen het wijzigende landschap te kunnen blijven ondersteunen ook naar de toekomst, dienen de applicaties in gelijke pas mee te bewegen.

Applicaties op basis van de laatste technologie, die (open) standaarden omarmen en minimale afhankelijkheden kennen ontzorgen de IT afdeling.

Maak kennis

Neem vrijblijvend contact op

Vincent van Doornik -
Business Development Manager

vdoornikvan@npqmail.com
+31 6 54 98 74 46

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier