Vastgoed of Facilitair Manager

Vastgoed of Facilitair Manager

Jij houdt regie op alle facilitaire en/of vastgoed processen en ontzorgt daarmee de medewerkers in het pand. Als centraal punt ben jij dé spin in het web om je klanten en leveranciers tevreden te houden.

Facility Manager

Jij houdt regie op alle facilitaire processen en ontzorgt daarmee de medewerkers in het pand. Als Facility Manager ben jij dé spin in het web om je klanten en leveranciers tevreden te houden.

Lees meer

CFO

Dagelijks ben jij bezig met financiële rapportages en neem je belangrijke beslissingen voor de organisatie. Hierbij zoek je naar een balans in risico's op de activiteiten en kansen die zich voordoen om te komen tot een gezonde en winstgevende bedrijfsvoering.

Lees meer

CIO

Je zoekt een oplossing welke niet alleen voldoet aan de functionele uitvraag van je klant, maar ook voldoende flexibel is om met de organisatie en de technologische ontwikkelingen mee te bewegen.

Lees meer

Wat heb jij nodig om leiding te geven aan de operatie en het portfolio scherp op het netvlies te hebben?

Als manager van de Vastgoed afdeling wil je een actueel en compleet overzicht hebben van alle objecten al dan niet in eigendom. Jij als Facilitair manager hebt een deel heb je activiteiten geoutsourced en moet de afspraken bewaken en leveranciers beoordelen op hun prestaties. Bovenal is er jullie klant die zijn eigen verwachtingen heeft over de diensten die hem of haar worden geboden. Maar wat heb je hiervoor nodig om het overzicht te bewaren? Over welke mogelijkheden moet de software beschikken om hierin te kunnen voorzien?

Registratie & opvolging

Het managen van de verwachtingen van klanten en het aansturen van de uitvoering is je speerpunt. Je klanten hebben verwachtingen ten aanzien van de diensten die door jouw team geleverd worden en de wijze waarop tekortkomingen hierop vervolgens kunnen worden doorgegeven.

Een applicatie waarin klanten snel hun weg vinden, de voortgang van hun aanvragen kunnen raadplegen en eenvoudig verstoringen kunnen melden is voor jou essentieel. Als de toewijzing naar de uitvoerders is geoptimaliseerd en zij alle input ter beschikking hebben is een oplossing snel voorhanden en iedereen geholpen.

Monitoren uitvoering

Niet altijd is de geboden oplossing naar wens van de klant of komt deze overeen met de afspraken. Zowel op het Wat als het Hoe kan een mismatch met het contract optreden en ga je opzoek naar een onderbouwing. De dienst of ruimte mist bijvoorbeeld een functionaliteit, komt te laat beschikbaar of voldoet niet aan regel- of wetgeving.

Met een applicatie die zorg draagt voor de vastlegging van alle parameters en vervolgens deze transparant en onweerlegbaar als informatie kan presenteren ga jij ieder gesprek aan.

Grip op portfolio

Portfolio is veel omvattend. Panden die eigendom zijn, gehuurd zijn of een lease-back constructie kennen. Gelegen op verschillende locaties en met verschillende voorzieningen en uitvoerders. De kosten en opbrengsten variëren hierdoor ook.

Weten wat je marges zijn en de beschikbare voorzieningen zo optimaal mogelijk inzetten is wat jij graag wil.

Maak kennis

Neem vrijblijvend contact op

info@npqmail.com

085 00 22 55 0

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier