Provincie Zeeland

Integratie Service- en Huisvesting Management

''Naast het eenvoudig beheren, bieden wij onze klanten nu ook gemak''

--

Provincie Zeeland telt 13 gemeenten en ruim 380.000 inwoners. In het oude centrum van Middelburg staat het mooie provinciehuis, deel gebouwd in de 17de eeuw. In dit historische complex (Abdijcomplex) zijn ruim 400 medewerkers gehuisvest.

Reserveringen & Meldingen

Om complexe facilitaire processen eenvoudig te beheren heeft Provincie Zeeland het Facility Management Informatie Systeem van Prequest geïmplementeerd. Medewerkers kunnen via intranet een verzoek indienen voor reservering van een vergaderruimte, met eventuele faciliteiten. Ook voor meldingen kunnen medewerkers terecht op intranet. Dit betekent dat zowel medewerkers van de technische dienst als het Servicepunt worden ontlast. 

Voor Ab Lourense – manager Facilitaire Dienstverlening zijn er nog meer voordelen. ‘’Naast het eenvoudig beheren van de processen en de tijdswinst die het voor ons Servicepunt oplevert, bieden wij onze klanten nu ook duidelijkheid en gemak.’’

CAD-Koppeling

Een koppeling met AutoCad in Prequest was een belangrijke eis voor Provincie Zeeland. ‘’Door de CAD-koppeling kunnen we snel en eenvoudig vlekkenplannen opstellen. Tevens hebben wij regelmatig te maken met herhuisvesting. Door digitale tekeningen beschikken we altijd over juiste gegevens van ruimten, zoals het aantal vierkant meters en werkplekken.

Zeeland heeft tekeningen van alle ruimten van het Adbijcomplex digitaal beschikbaar. Mutaties die plaatsvinden worden op eenvoudige wijze vanuit AutoCad verwerkt in de database en van de database naar de tekening.

Er is al veel bereikt door de Afdeling Facilitaire Dienstverlening. Facilitaire processen zijn beter gestroomlijnd en er wordt effectiever en efficiënter gewerkt. Op naar de toekomst!

Bekijk alle case studies

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier