Prequest.nl
laden...

Cloud Hosting

Snellere performance en altijd up-to-date? Upgrade nu naar de Prequest Private Cloud

Wil je ook overstappen naar de PPC?

Prequest Private Cloud (PPC)

Vanaf 2018 wordt myPrequest aangeboden vanuit een Private Cloud. Klanten die kiezen voor hosting krijgen hun software via de Prequest Cloud Service. Deze omgeving bestaat uit een high-available infrastructuur speciaal ingericht voor myPrequest. Dit zorgt voor een optimale performance van zowel systeem als software.

De omgeving staat in twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland en voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. De gehele infrastructuur wordt 24/7 gemonitord en dagelijkse wordt een back-up van alle systemen gemaakt. De omgeving is schaalbaar en is eenvoudig uit te breiden op basis van de actuele behoefte.

Binnen deze service valt het volledig technische beheer en onderhoud van zowel software, systeem (inclusief onderhoud en licenties operating system) als database (inclusief licenties). Jij kan voor versie beheer van bijvoorbeeld de exchange integratie met Oficce365 volledig rekenen op onze service. Met hosting dienstverlening via Prequest Cloud Service heb je geen omkijken meer naar het inrichten, onderhouden en investeren van infrastructuur. Dit neemt de complexiteit weg en geeft zekerheid in performance, beveiliging en een gegarandeerde beschikbaarheid.

Altijd up-to-date en beschikbaar

Optimale performance in een
redundante omgeving via onze hosting service. Als wij de applicatie in onze
omgeving beheren, zorgen wij ervoor dat je altijd de laatste versies kan
gebruiken.

Snellere performance

Onze datacentra zijn ISO-gecertificeerd. Dankzij de redundante uitvoering maken de datacentra gegevens continu backups. Hierdoor verlies je, zelfs als er een storing is, zo min mogelijk data.

Eén versiebeheer

De software in ons datacentrum
wordt door ons actueel gehouden. Wij verzorgen de updates naar nieuwe releases, waardoor jij de software zonder omkijken kunt gebruiken.