Prequest.nl
laden...

Wil jij realtime en overal inzicht in werkorders?

Met de Prequest Field Service App ben jij altijd en overal online.
Prequest Field Service App Facility Management

Heb jij als uitvoeder het gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Ontvang je via verschillende kanalen zoals telefoon, e-mail en papier de hele dag door meldingen?

De Prequest Field Service App biedt dé oplossing om realtime toegang te krijgen tot jouw meldingen en werkorders. De app bevat informatie over de melding, de locatie en de oplostijd. Werkorders kunnen eenvoudig afgemeld worden met een digitale handtekening inclusief watermerk.

Werkorders bekijken en inplannen

Via het startscherm wordt een eenvoudig overzicht van alle werkorders en de deadlines getoond. Raadpleeg eenvoudig detailinformatie zoals locatie, notities en foto’s.

Urenregistratie & digitaal aftekenen

Registreer uren via de app. Succesvol afgeronde orders kunnen met een digitale handtekening inclusief watermerk afgemeld worden.

Direct inspelen op wijzigingen

Werkorders worden toegewezen aan een uitvoerder. De uitvoerder kan deze herinplannen of toewijzen aan collega’s of externe uitvoerders. De app notificeert de betrokken gebruikers van de update.

Elimineer fouten

Data wordt realtime gesynchroniseerd. Via de app en het FMIS systeem heeft iedereen de actuele informatie over de meldingen en werkorders.

Vraag de full demo aan