Prequest.nl
laden...

Vacature: Fullstack Developer!

maart 8, 2020

Wil jij als Fullstack Developer aan de slag om software te ontwikkelen gericht op facilitair management en vastgoed? Draag jij in een klein team bij aan dit kwalitatieve hoogstandje? Lees dan snel verder.

Waar ga je aan de slag?

Prequest werkt al jaren aan facility en space management software. Wij zijn gevestigd in een mooi kantoor in Den Bosch. We focussen ons met onze oplossingen op de domeinen Facility Management en Space Management. Met onze software zorgen wij ervoor dat alle facilitaire processen van het melden van storingen, het reserveren van zalen, catering en faciliteiten, het afhandelen van orders tot aan het registreren van bezoekers soepel. Het doel is om het gehele proces van de facility manager te optimaliseren en zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij onderscheiden ons door ons te focussen op de Benelux. Wij houden van korte lijnen en direct contact met de klant om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierdoor hebben wij kwalitatief hoogstaande software ontwikkeld die goed aansluit bij de behoefte van de klant en toegevoegde waarde biedt!

Bij Space Management draait het vooral om het beheer van de ruimtes en assets binnen de gebouwen. De technologie zorgt voor flexibiliteit en continuïteit op de lange termijn. De werksfeer is relaxed. Bij ons werk je in een platte organisatie met een hecht, klein team. Er heerst een informele doch professionele cultuur waar iedereen veel vrijheid krijgt. Door het jaar heen organiseren wij regelmatig borrels, is er minimaal 1 keer per jaar een bedrijfsuitje en zijn er tal van mogelijkheden voor het volgen van webinars, events en trainingen. Naast de gezelligheid staat kennisdeling hoog in het vaandel!

Wat houdt jouw functie precies in?  

Als Fullstack Developer kom jij terecht in een team met andere techneuten in hart en nieren. Het team bestaat uit fullstackers, een UX Designer en een Product Owner. Jij bent een enthousiaste teamspeler die geen uitdaging uit de weg gaat. Vanwege de laagdrempelige cultuur heb jij veel inspraak en vrijheid in jouw werkzaamheden. Wel wordt er verwacht dat je toegewijd bent en jij je verantwoordelijkheid neemt. Het hechte team werkt vanuit Den Bosch op basis van Scrum en het is dan ook fijn als je eerder in een vergelijkbare omgeving hebt gewerkt. Samen zijn jullie eindverantwoordelijk voor het resultaat en creëren jullie een zo optimaal mogelijk werkende software voor de facility en vastgoed manager.

Wat betreft de technische stack gaat de voorkeur uit naar een Frontend Developer met goede kennis van C# in de backend. Vanwege het kleine team werken ze het liefst op basis van fullstack om samen aan het totale plaatje te werken. Aan de voorkant wordt er gewerkt met React en het is dan ook fijn als jij hier ervaren mee bent. De groep techneuten werkt hiernaast met Visual Studio en het is handig om kennis van webservices te hebben. Ondanks dat de rol meer frontend dan backend is moet je er dus wel rekening mee houden dat je actief met de backend bezig bent.

Naast jouw technische bagage is het ook van belang dat je de Engelse en Nederlandse taal goed beheerst. Dit vanwege het vele contact met development partners uit hun netwerk. Naast het belang van goede communicatie vindt de organisatie ontwikkeling van kennis ook erg belangrijk. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen. Door het goede contact met de zustermaatschappijen zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen deze gehele organisatie. Naast doorgroeimogelijkheden is er ook veel flexibiliteit en krijg je de mogelijkheid om een dag thuis te werken.
Beschik jij over de nodige kennis en wil jij bijdragen aan onze software? Woon jij in de buurt van Den Bosch en lijkt onze flexibele organisatie jou iets? Lees dan snel verder!

Wat breng je mee?  

• Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond in de richting van Informatica;
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Frontend Developer;
• Je bent ervaren met Javascript (React/Angular.js);
• Je hebt een achtergrond in C#;
• Je bent bekend met Agile Scrum;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Je bent een ondernemend type en leergierig.

Wat krijg je ervoor terug?

• Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
• 27,5 vakantiedagen;
• Reiskostenvergoeding;
• Uitzicht op een vast contract;
• Laptop van de zaak;
• Pensioens- en bonusregeling;
• Mogelijkheid tot een dag thuiswerken;
• Veel technische vrijheid, doorgroeimogelijkheden en trainingen!

Meer weten?

Voor vragen neem contact op met onze manager R&D Dennis Lenssen, te bereiken op 06-55386971 of stuur een email naar dlenssen@prequest.nl
Sollicitaties kunnen verzonden worden naar Daphne Meeles, dmeeles@prequest.nl

Recent posts