Real Estate & Property Management

Effectief Vastgoedbeheer

Continu is de vastgoedorganisatie bezig met het kritisch tegen het licht houden van het actuele gebouwbestand. In welke mate wordt het gebruikt? Is het nog steeds geschikt voor de toepassing ondersteunend aan het primaire proces? Sluit het aan bij de waarden en het imago van het bedrijf?

Panden zijn kostbaar en budgetten leggen altijd enige mate van beperking op. De dynamiek rondom fusies, overnames en veranderende werkwijzen resulteert in verbouwingen en verhuizingen. Dit vergt flexibiliteit en transparantie. Om vervolgens goede besluiten te kunnen nemen is het essentieel om analyses te maken en de hiervoor benodigde informatie op een eenvoudige wijze beschikbaar te hebben. Graag helpen we jou hierbij.

Met modules als Vastgoedbeheer bieden wij ondersteuning bij: de registratie en het beheer van de gebouwen (objecten); reiken wij handvatten aan voor de waardebepaling van het object, brengen wij de kosten en opbrengsten in kaart en meer.

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier