Prequest.nl
laden...

Kliniek Sint-Jozef is erg tevreden met oplossing van Prequest

by Linda van Kampen
september 29, 2020

COVID-19 heeft grote impact op de manier waarop we werken. In hoeverre ondersteunt de oplossing van Prequest Kliniek Sint-Jozef bij deze uitdagingen? En hoe ervaren zij de oplossing die nu 2 maanden live is?

Kliniek Sint-Jozef is een open, gespecialiseerd en vernieuwend psychiatrisch ziekenhuis. Na jaren gebruik gemaakt te hebben van een ander FMIS systeem was het tijd voor vernieuwing. Het nieuwe FMIS moest eenvoudig in gebruik zijn, het moest een koppeling maken met Outlook én het moest gelinkt kunnen worden aan onze Active Directory van gebruikers door middel van Single Sign-On. En dit alles lukt met Prequest!

Kliniek Sint-Jozef had de software in gebruik gezien bij een andere klant van Prequest, AZ Alma in Eeklo. Na een demo op locatie was Kliniek Sint-Jozef helemaal overtuigd dat Prequest de juiste oplossing heeft om het reserveren van de lokalen over te dragen van één centraal beheerder naar iedere gebruiker apart, via een eenvoudige applicatie in de cloud.

Prequest wordt binnen Kliniek Sint-Jozef met name gebruikt om vergader- en therapielokalen te reserveren, inclusief de mogelijkheid om cateringdiensten ‘bij te bestellen’. De oplossing die in de look & feel van Kliniek Sint Jozef wordt gepresenteerd, is toegankelijk voor alle medewerkers van het ziekenhuis, dit zowel voor de hoofdvestiging in Pittem als voor de extra locatie in Roeselare.

Na het uitbreken van de Corona pandemie is de manier waarop we werken drastisch veranderd. De oplossing van Prequest maakt het mogelijk om beschikbare lokalen bij te werken qua maximum capaciteit zodat medewerkers, in Corona-tijd, kunnen zien met hoeveel collega’s ze in één lokaal kunnen afspreken. Hierdoor voorkom je dat dat er teveel mensen gebruik maken van ruimtes en behoud je de regie over de locaties. Ten aanzien van de toekomst van facility management voorziet Kliniek Sint-Jozef dat we steeds meer zullen evolueren naar eenvoudige cloud-oplossingen die door alle eindgebruikers gebruikt kunnen worden. En vermoedelijk zal dit ook vaker een link maken met de ‘buitenwereld’ en opengesteld worden voor externen.

Meer informatie?

Facility Managers staan aan de frontlinie van het bedrijf om medewerkers tijdens de COVID-19 crisis zo veilig mogelijk te laten werken. Maar is dat genoeg? Wat doe je als de maatregelen nog een lange tijd aanhouden? En welke rol neemt het kantoor in de toekomst in?

Prequest wil jou in deze spannende tijden ondersteunen. Wij hebben een tool ontwikkeld om vast te stellen hoe kantoren zo efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden. Meld je hier aan om toegang te krijgen tot de tool!

Recent posts