Prequest.nl
laden...

Kom jij met jouw team naar het Prequest Platform?

by Saskia Hilgers
oktober 29, 2018

Graag nodigen wij jou en jouw team uit voor het Prequest Platform op 6 december in Zoetermeer waar je de ontwikkeling van jouw eigen Housing app kan winnen én waar wij onze nieuwe productstrategie presenteren! Schrijf je hier in!

Hoe ziet het Prequest Platform eruit?

13:00u – 13:00u      Introductie

13:30u – 14:30u      Building the Future

14:30u – 15:00u      Pauze

15:00u – 17:00u      Prequest Games

17:00u – 18:00u      Borrel

NPQ: Building the Future

Tijdens het Prequest Platform zullen wij onze nieuwe productstrategie voor de komende jaren presenteren. Tipje van de sluier; de titel is ”NPQ: Building the Future”. Wij zetten onze oude kracht met nieuwe energie volledig in het zonnetje. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral met je team naar het Prequest Platform om er meer over te leren!

Prequest Games: bedenk hét idee en wij ontwikkelen jouw eigen app!

”De rol van vastgoedontwikkelaars en tekenaars is steeds meer aan het veranderen. Eindgebruikers worden meer betrokken en daarom moeten we luisteren naar de behoeften van mensen en dit vertalen in nieuwe diensten en toepassingen. Met die gedachte zijn de Prequest Games ontstaan. Doelstelling is om hét idee van de toekomst te vinden.

Wij dagen al onze partners uit om het beste idee te bedenken voor Housing van de toekomst. Je gaat de strijd aan om een app te bedenken die de mogelijkheden van vastgoedinformatie richting eindgebruikers vergroot. Prequest gaat het winnende idee in 2019 ook daadwerkelijk ontwikkelen’’ – Dennis Lenssen, Productmanager Prequest

Wanneer

6 december 2018 van 13:00u tot +/- 18:00u

Waar

Kantoor Bouwend Nederland, Zoetermeer

Wil jij hierbij zijn? Klik hier voor meer informatie & inschrijven?

Recent posts