Prequest.nl
laden...

Meet our family

by Saskia Hilgers
september 26, 2018

1,5 jaar geleden heeft TSS (Total Specific Solutions) zowel NPQ Nederland B.V. als Prequest overgenomen en dat is niet onopgemerkt gebleven in de markt. Ik krijg vaak de vraag hoe het bedrijf is veranderd en hoe dat komt. Ik leg graag uit hoe onze organisatie in elkaar steekt en hoe dat bijdraagt aan positieve verandering. Meet our family!

Lokale benadering met wereldwijde kennis.

Wij zijn onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Binnen deze organisatie opereren meer dan 40 onafhankelijk gestuurde software bedrijven, allemaal in hun eigen verticale markt. Vervolgens is TSS op haar beurt weer onderdeel van Constellation Software Inc (CSI). Een internationaal bedrijf opgericht in 1995 om een portfolio van ruim 400 (!) verticale markt software bedrijven samen te stellen die het potentieel hebben om leiders te zijn in hun specifieke markt. Dat doen deze partijen stuk voor stuk met ‘software for life’, software die klanten ondersteunt in hun primaire proces, nu maar ook over 20 jaar. Door de aansluiting bij TSS profiteren NPQ en haar klanten van de jarenlange ervaring van andere TSS ondernemingen en de bijbehorende kruisbestuiving betreffende nieuwe trends, technologische ontwikkelingen en innovaties. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring, zoals bijvoorbeeld in de zorg (PharmaPartners) en lokale overheid (Pink Roccade).

Best practices

Deze onafhankelijke decentraal gestuurde software bedrijven opereren allemaal volgens dezelfde CSI-principes. Daardoor kunnen we altijd bij elkaar terecht voor hulp en het uitwisselen van kennis en kunde. Alle deuren staan altijd open voor elkaar en ondanks dat we allemaal een andere markt bedienen is elke uitdaging wel eens voorgekomen. Door het brede netwerk van CSI bedrijven is er voor elke uitdaging een bewezen oplossing. Er zijn inmiddels al heel veel best practices uitgewerkt en met elkaar gedeeld. Dagelijks komen daar nieuwe bij, want iedere acquisitie, iedere nieuwe klant en iedere nieuwe medewerker binnen de groep levert weer extra input om de best practices beter te maken.

– Take de Beer, Managing Director Prequest –

Recent posts