Nieuws

Even voorstellen...

Hallo, mijn naam is Niek Otterloo en ik mag de aankomende zes maanden afstuderen bij Prequest. Ik ben 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Doetinchem. Dit heb ik twee jaar geleden achter me gelaten om vervolgens in te trekken in het mooie Nijmegen. De belangrijkste reden voor mij om in Nijmegen te gaan wonen was dat ik toen begon met mijn opleiding Facility Management aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ik heb voor deze studie gekozen omdat Facility Management erg breed is en ik later nog verschillende richtingen zou kunnen kiezen.

Via het FMN Connect XL congres ''Ontmoeten, verbinden en inspireren'' ben ik in contact gekomen met Prequest. Ik was gelijk erg enthousiast! Prequest is een organisatie met korte communicatielijnen welke leiden tot het snel nemen van beslissingen en een prettige samenwerking. 

Ook het onderwerp van het afstudeeronderzoek namelijk procesoptimalisatie trok mij ook heel erg. Tijdens mijn studie heb ik meegelopen bij Mabeon Schoon Achterhoek en mij voornamelijk bezig gehouden met het invoeren van de ISO-9001. Tijdens deze periode ben ik erachter gekomen dat ik procesoptimalisatie en het vastleggen ervan leuk vind. Het is voor mij dan ook een leuke uitdaging om voor het team Professional Services van Prequest te onderzoeken hoe de projectmanagementprocessen tijdens de implementatiefase verlopen en welke tools hiervoor relevant kunnen zijn.

Heb jij nog goed advies of bruikbare informatie over dit onderwerp? Laat het mij dan weten via niekotterloo@hotmail.nl. Alvast bedankt en wellicht tot in de toekomst!

Meer nieuws

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier