Nieuws

NPQ Nederland - Optimistisch vooruit

Geachte relatie,

Recent zijn er geruchten in de markt gekomen dat NPQ failliet zou zijn verklaard. Ik wil hierover klip en klaar informeren dat dit noch NPQ Nederland B.V. noch Prequest Nederland B.V. betreft. Beide ondernemingen zijn begin dit jaar verkocht aan Total Specific Solutions (TSS).

TSS en NPQ zijn hun partnerschap aangegaan met de nadrukkelijke inzet om de positie van Prequest in de Nederlandse markt verder te versterken. De software en dienstverlening zijn in de afgelopen maanden al naar een nog hoger niveau gebracht. Binnen TSS is NPQ volledig zelfstandig onder mijn aansturing gekomen. Door de aansluiting bij TSS profiteren NPQ en haar klanten van de jarenlange ervaring van andere TSS ondernemingen en de bijbehorende kruisbestuiving m.b.t. nieuwe trends, technologische ontwikkelingen en innovaties.

TSS is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Door deze marktexpertise heeft TSS een decennia aan ervaring opgebouwd. De sectoren waarin TSS vooral actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, juridische dienstverlening en de vastgoedmarkt.

Voor al je vragen over onze systemen en dienstverlening blijven dezelfde contactpersonen beschikbaar. Uiteraard begrijp ik het als je over de toekomst van NPQ en de relatie met TSS met ons in contact wenst te komen. Daarvoor ben ik via onderstaande gegevens bereikbaar.

Namens ons complete team kijk ik vol vertrouwen naar NPQ en onze dienstverlening. Samen met TSS zien wij uit naar het continueren van onze prettige samenwerking.

Take de Beer

Managing Director NPQ

Tel: +31 (0)6 10277699

Email: tdebeer@npqmail.com

Meer nieuws

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier