Nieuws

Tijdelijke actie: myPrequest Basic

myPrequest; software op het gebied van Housing & Facilities! myPrequest zorgt voor overzicht van alle facilitaire processen in één eenvoudige tool. Hoe ziet myPrequest Basic eruit? 

  • Meldingen en Werkorders inclusief Prequest Mobile app 

Eenvoudige afhandeling van meldingen samen met grip op uitvoering en regie. Ben jij benieuwd? Neem hier in een kijkje in de module of lees meer informatie via de productsheet Meldingen & Werkorders.  

  • Reserveringen inclusief Outlook integratie

Efficiënt plannen van ruimtes en middelen. Met de Office365 Add-in worden reserveringen, faciliteiten en bezoekers via Microsoft direct geregistreerd in myPrequest. Ben jij benieuwd? Neem hier een kijkje in de module of lees meer informatie via de productsheet Reserveringen.

  • Hosting in Prequest Private Cloud

Met hosting dienstverlening via Prequest Private Cloud heb je geen omkijken meer naar het inrichten, onderhouden en investeren van infrastructuur. Dit neemt de complexiteit weg en geeft zekerheid in performance, beveiliging en een gegarandeerde beschikbaarheid.

Meer informatie? Bekijk de productsheet Prequest Private Cloud!

Ben jij benieuwd of dit iets voor jouw organisatie is?

Nu tijdelijk voor €350 per maand! Klik hier om de offerte te openen.

Meer nieuws

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier