Nieuws

Prequest is verhuisd van Bunnik naar 's-Hertogenbosch

Zoals je wellicht weet is Prequest is per 23 juni verhuist naar onze nieuwe locatie in Den Bosch. Om onze klanten een verbeterde beschikbaarheid van SaaS diensten aan te bieden besloten we om niet alleen ons kantoor te verhuizen, maar ook alle IT. Het project is opgedeeld in twee fases welke kort toegelicht worden. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van onderstaand bericht neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Stap 1 | Migratie naar CCA Aalsmeer

De server is verhuist van Bunnik naar het CCA in Aalsmeer. CCA is een computercentrum van NL-DC (KPN) welke voldoet aan de ISO normeringen 9001 en 27001 en is in het bezit van een ISAE verklaring.

Maandenlang is er uitvoerig getest met als doelstelling dat onze klanten zo min mogelijk hinder ondervonden van de verhuizing. In het testplan werd gekeken naar de te realiseren SLA’s en het beperken van dataverlies. In geval van ernstige calamiteiten kon NPQ uitwijken naar AD&C in Woudrichem als back-up omgeving. Dit is voor 1 klant in werking gezet.

Gelukkig kunnen wij met trots mededelen dat de verhuizing succesvol is verlopen dankzij het hele team!

Stap 2 | Migratie naar Pink Private Cloud

En dan, het uiteindelijke doel; migratie naar Pink Private Cloud. In de tweede fase van onze verhuizing zullen wij gebruik gaan maken van de gecertificeerde Pink Private Cloud omgevingen in hetzelfde datacenter. Pink Roccade Healthcare faciliteert beheerdiensten om onze software en de systemen waar deze op draait te onderhouden. Middels deze weg kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen in het gebruik van onze software en aanvullende dienstverlening aanbieden.

De omgeving bestaat uit een high-available infrastructuur en staat in twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland (Aalsmeer en Haarlem). Het systeem voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen; de gehele infrastructuur wordt 24/7 gemonitord en er wordt dagelijks een back-up gemaakt van alle systemen. De omgeving is schaalbaar en wordt eenvoudig uitgebreid op basis van de actuele behoefte. De Pink omgeving neemt complexiteit weg en geeft zekerheid in performance, beveiliging en een gegarandeerde beschikbaarheid. 

De intentie is om begin 2018 over te gaan naar Pink Private Cloud.

Meer nieuws

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier