Nieuws

Welkom op de nieuwe website van Prequest!

Het afgelopen jaar stond bij Prequest in het teken van de overname door Total Specific Solutions (TSS). Gezamenlijk hebben TSS en NPQ de positie van Prequest in de Nederlandse en Belgische markt verder versterkt; onze software en dienstverlening is en wordt naar een nog hoger niveau gebracht.

 

Prequest zorgt voor meer klantbetrokkenheid van haar klanten door het organiseren van maandelijkse klantenpanels (shareview sessies) en intensieve communicatie middels onze nieuwsbrieven. We maken daarmee concrete afspraken en komen die beloftes na. Ik vind het heel belangrijk om samen met klanten software en diensten te bouwen, ontdekken en uitvoeren. Processen veranderen in deze tijd snel en continue afstemming is daarom noodzakelijk.

 

Prequest staat voor transparantie in strategie en ontwikkeling. Dit doen wij door onze transparante roadmaps en openheid over onze strategie. Zo bedienen wij de markten onderwijs, zorg en (semi-)overheid maar hebben wij ook veel ervaring in andere markten. Onze oplossingen zijn dan ook breed inzetbaar.

 

Prequest heeft het afgelopen jaar diverse nieuwe modules gelanceerd zoals MeetNow en de Reservations App voor Outlook 365, ter optimalisatie van het reserveringsproces. Ook hebben wij een verdere verbetering doorgevoerd in hosting via ons nieuwe state-of-the-art datacenter zodat wij klanten beter kunnen bedienen door middel van onze Cloud oplossing.

 

Op de website lees je ook de diensten vanuit onze consultants; afgelopen jaar hebben zij zich verbeterd en geoptimaliseerd om de beste dienstverlening te kunnen bieden die nodig is voor klanten. Ook de nieuwe customer care afdeling is ingericht en presenteert zich met gepaste trots als het luisterend oor van Prequest.

 

Daarom ben ik trots op deze website, trots op Prequest en haar medewerkers en zie ik de toekomst met een enorme dosis energie en vertrouwen tegemoet.

Veel leesplezier! Mocht u vragen hebben, dan staan wij paraat.

 

Take de Beer

Managing Director Prequest

 

Met vriendelijke groet,

Ook namens alle collega’s bij Prequest

Meer nieuws

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier