Nieuws

Wil jij ons ontmoeten? Wij staan op het congres ''Spot op de Werkomgeving''

Ontmoet ons bij het congres ''Spot op de Werkomgeving'' in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch op donderdag 13 september 2018!

Onze productmanager Dennis Lenssen geeft hier tevens een presentatie “Hoe foutgevoelig is de registratie van de gebouwgegevens en wat kost mij dat?”. We werpen een blik op het eco-systeem van tekenaars, onderaannemers, huismeesters tot vastgoedbeheerder en richten ons op de foutgevoeligheid en de financiële gevolgen van het niet actueel houden van gebouwgegevens. Aan de hand van voorbeelden tonen we aan hoe simpele, veel gemaakte fouten in het proces van tekening tot vastgoedbeheer kunnen oplopen tot duizenden euro’s in kosten. Tevens presenteren wij onze oplossing ter preventie van de geschetste situaties.

Wil jij hierbij zijn? Zorg dan dat je om 11:00u (kennistafel 3) of 13:40u (kennistafel 2) aanwezig bent bij de kennistafels. Inschrijven kan nog via https://spotopdewerkomgeving.nl

Meer nieuws

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier