Nieuws

Met trots kunnen wij mededelen dat Zinzia Zorggroep live is met myPrequest!

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. Zinzia is er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Ze hebben de ambitie om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Dit is mogelijk door zo’n 900 betrokken medewerkers en ruim 500 enthousiaste vrijwilligers die excellente zorg willen bieden.

Zinzia is ook voortdurend bezig met verbeteren. Slimmer werken. Niet gewoon je ding doen, maar goede resultaten boeken en risico’s kennen. Uit dit idee is Zinzia begonnen met het opstarten van een organisatie brede Servicedesk. De invulling van deze Servicedesk wordt met myPrequest gefaciliteerd. Een nieuw programma met nieuwe tools is niet alleen handig, maar vraagt van de medewerkers van Zinzia ook een andere manier van werken.  Deze uitdaging gaat Zinzia graag met ons aan!

Zinzia was op zoek naar een partner en heeft NPQ daarin gevonden. De samenwerking past daarmee ook helemaal in het motto van TSS: ‘Software for life’. Tijdens de eerste fase hebben wij met Zinzia de basis gelegd, welke wij in deze partnership verder gaan uitbreiden.  Niet alleen de facilitaire afdeling gaat werken met myPrequest, ook HR sluit binnenkort aan met het medewerker in- en uitdienst proces. 

Wij verwelkomen Zinzia als klant en zien erg uit naar de samenwerking.”

 

Meer nieuws

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier