Prequest.nl
laden...

NPQ Nederland B.V. – Prequest sluit zich aan bij TSS

by Saskia Hilgers
januari 1, 2017

Geachte klant, partner, relatie en gebruiker,

Namens NPQ Nederland B.V. (NPQ) zijn wij verheugd te mogen melden dat NPQ en haar merknaam Prequest zich
aansluiten bij Total Specific Solutions (TSS).

Gezamenlijk zullen TSS en NPQ de positie van Prequest in de Nederlandse en Belgische markt verder versterken,
zodat haar software en dienstverlening in de nabije toekomst naar een nog hoger niveau kan worden gebracht. FM Insight, de andere productlijn van NPQ, valt buiten de transactie en zal zelfstandig verdergaan onder haar eigen naam.

Binnen TSS zal NPQ volledig zelfstandig blijven opereren onder aansturing van de nieuwe Managing Director Take de Beer. De huidige directeur Jack Heesterbeek zal voorlopig naast Take aan de onderneming verbonden blijven en daarnaast het product FMInsight verzelfstandigen.

Door de aansluiting bij TSS profiteren NPQ en haar klanten van de jarenlange ervaring van andere TSS ondernemingen en de bijbehorende kruisbestuiving m.b.t. nieuwe trends, technologische
ontwikkelingen en innovaties. TSS is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De
sectoren waarin TSS met name actief is, zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, juridische dienstverlening en de vastgoedmarkt.

De samenwerking tussen ons en u als klant en relatie verandert niet: NPQ blijft zelfstandig opereren met hetzelfde
team van enthousiaste medewerkers vanuit haar kantoor in Bunnik. Voor al uw dagelijkse vragen m.b.t. onze systemen en dienstverlening blijven uw contactpersonen beschikbaar. In onze eerstvolgende ontmoeting lichten wij deze stap graag nader aan u toe.

Uiteraard begrijpen wij het als u op een eerder moment hierover met ons in contact wens te komen. Daarvoor zijn
wij, Jack Heesterbeek en Take de Beer, via onderstaande gegevens voor u bereikbaar.

Namens ons complete team bedanken wij u voor het vertrouwen in NPQ en onze dienstverlening. Samen met TSS zien wij uit naar het continueren van onze prettige samenwerking met u.

Take de Beer

Managing Director NPQ

Tel: +31 (0)6 10277699

Email: tdebeer@npqmail.com

Recent posts