CAD-Services

CAD-Services & CAD Detachering

Kun je hulp gebruiken bij het maken of up-to-date houden van je CAD tekeningen of Revit model? Dan kun je deze werkzaamheden door onze CAD specialisten laten verzorgen. Van tekenwerk, op projectbasis of structureel, tot advies en ondersteuning. Ook detachering is mogelijk.

Om het uitgangspunt te bepalen voeren wij eerst een quickscan uit. Hiermee wordt inzicht verkregen in de huidige situatie en wordt duidelijk op welke punten de huisvesting van je organisatie en de eventuele doorbelasting kan worden geoptimaliseerd door efficiënter gebruik te maken van de CAD-gegevens.

Ondersteuning bij je tekenwerkzaamheden

Profiteren van actuele tekeningen die je 24 uur per dag via internet kunt raadplegen, zonder te investeren in CAD-licenties of het opleiden van tekenaars. Doordat je zelf bepaalt welke diensten je kiest, ben je verzekerd van de juiste dienstverlening die aansluit op jouw behoefte.

Opname & digitaliseren

In kaart brengen van oppervlaktes van gebouwen? Prequest kan dit voor jou inmeten. Naast opnamen op locatie kunnen onze CAD-tekenaars gebouwen digitaliseren aan de hand van de beschikbare tekeningen.

Beheer CAD tekeningen

Waarborgen dat mutaties correct worden verwerkt in revisie tekeningen, bijvoorbeeld na een verbouwingen of verhuizing? Prequest biedt geavanceerde hulpmiddelen om dit wijzigingsproces op slimme wijze te ondersteunen.

Detachering tegen een aantrekkelijk tarief

Het is mogelijk om één van onze consultants voor een langere tijd in te huren. Zo hoef je als organisatie zelf geen tekenaar in dienst te nemen en kan je toch optimaal gebruik maken van een CAD-specialist. Op- of afschalen? Geen probleem.

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier