Real Estate

Managen van Vastgoed & BIM

Een goed en compleet overzicht van alle gebouwen is voor jouw essentieel. De percelen en de daarop geplaatste objecten vertegenwoordigen veel waarde en zijn kostbaar. Door je portfolio in kaart te brengen en te classificeren wordt inzicht verkregen over zowel de actuele waarde als de waardeontwikkeling. Wanneer deze informatie beschikbaar is stelt jouw dit in staat de kosten en opbrengsten tegen elkaar af te zetten en keuzes te maken bij het al dan niet op-/afschalen als gevolg van wijzigingen binnen de organisatie.

Facility Manager

Jij houdt regie op alle facilitaire processen en ontzorgt daarmee de medewerkers in het pand. Als Facility Manager ben jij dé spin in het web om je klanten en leveranciers tevreden te houden.

Lees meer

CFO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lees meer

CIO

Je zoekt een oplossing welke niet alleen voldoet aan de functionele uitvraag van je klant, maar ook voldoende flexibel is om met de organisatie en de technologische ontwikkelingen mee te bewegen.

Lees meer

Reserveringen

Professioneel afhandelen van reserveringen.

Outlook Add-on

Op vertrouwde wijze reserveren

Meldingen

Professionaliseren van uw facilitaire services

Werkorders

Structuur in aansturen van uitvoerende partijen

Registratie

Professionele ontvangst van uw bezoekers

Contractbeheer

Nooit meer ongewenst verlengen van contracten

PDC

Kosten besparen en klanttevredenheid verhogen

Dashboards

Visuele presentatie van uw stuurinformatie

Info Display

Uw gast voelt zich welkom

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier