Prequest.nl
laden...

Prequest Building Blocks

Jouw eigen custom dashboard voor facilitaire managementinformatie.

Benieuwd welke inzichten Prequest Building Blocks voor jou als strategisch Facility Manager kan bieden?

Wil jij dashboards maken?

Managementinformatie op maat

De wereld is voortdurend in beweging. Veranderend consumentengedrag, de opkomst van Internet of Things, nieuwe technologiee╠łn en andere trends en ontwikkelingen zorgen voor enorme uitdagingen voor organisaties. Inzicht en transparantie in data speelt hierin een onmisbare rol. Met Prequest Building Blocks voorzien wij in deze behoefte.

Managementinformatie is van groot belang om op strategisch niveau te kunnen sturen. Iedere maand opnieuw moeten managementrapportages aangeleverd worden inclusief een grafische weergave. Deze rapportages zijn vaak gebaseerd op data uit verschillende Excel bestanden. Deze handelingen kosten veel tijd terwijl je liever bezig bent met het aansturen van de operatie.

Wat betekent Prequest Building Blocks voor jou?

Prequest Building Blocks (PBB) is een business intelligence-tool die organisaties helpt om de data uit myPrequest om te zetten naar toekomstgerichte informatie. De grafische weergave van deze informatie is interactief waardoor het eenvoudig te presenteren is aan managers en medewerkers. Door de eenvoud en geboden transparantie in data kan je organisatie adequaat beslissingen nemen. Een organisatie die haar data onder controle heeft, kent en doorziet is wendbaar en klaar voor de toekomst. Dat wil jij toch ook?

Snelle analyses

Altijd een up-to-date en accurate database voor al je gebouw en ruimte gegevens, bruikbaar voor al jouw applicaties.

Gebruiksvriendelijk

Maak een einde aan giswerk en projecteer relevante gebruiksdata op de plattegrond om tot unieke inzichten te komen.

24/7 Managementinformatie

Maak snel een visuele weergave van de afdelingen en gedeelde ruimten of toon de functionele, ruimtelijke en logistieke relaties.

Multi- en cross dataselectie

Combineer data uit verschillende systemen en bestanden om tot unieke nieuwe management inzichten te komen.

FMIS data
Importeer eigen data