Prequest.nl
laden...

Prequest gaat voor kwaliteit en veiligheid: nu ook ISO gecertificeerd

by Saskia Hilgers
januari 3, 2019
Prequest ISO kwaliteit en veiligheid

Met trots kunnen wij vertellen dat Prequest de ISO 9001en ISO 27001 heeft behaald! Met de toekenning van deze certificaten voldoet Prequest aan de (internationale) normeringseisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

Informatiebeveiliging(ISO 27001)
Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker. Iedere organisatie krijgt bijna dagelijks te maken met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. ISO 27001 legt alle maatregelen, processen en procedures op het gebied van informatiebeveiliging vast in een ISMS (Information Security Management System). Dit certificaat toont aan dat wij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker kunnen stellen. Kortom; wij vinden het belangrijk dat jouw gegevens bij Prequest goed beschermd zijn!

Kwaliteitsmanagement(ISO 9001)
Wij streven naar continue verbetering van kwaliteit en dienstverlening. De behoefte van onze klanten staan hierin centraal. De ISO9001 certificering is een bewijs van kwaliteit van dienstverlening en interne processen, continue verbetering van deze processen en het verbeteren van efficiëntie. Onze processen zijn hierbij inzichtelijk, beheersbaar en voldoen aan de laatste normen.

Recent posts