Prequest.nl
laden...

Prequest roadmap 2021 is nu beschikbaar

december 22, 2020

Lees hier de terugblik van Dennis Lenssen, Product Manager Prequest.

Terugblik roadmapsessie 2021

Met veel enthousiasme en tevredenheid kijk ik als Product Manager terug over het contact dat wij met jullie hadden in 2020 over de doorontwikkeling en het verder verbeteren van onze software. Ondanks dat wij door COVID-19 helaas fysiek op meer afstand kwamen te staan hebben wij uiteindelijk meer dan ooit met jullie contact gehad en zijn er interessante gesprekken gevoerd. Zoals gebruikelijk hadden wij ook dit jaar in november weer onze roadmapsessie gepland. Door de grote interesse en op speciaal verzoek van jullie moesten we dit jaar zelfs besluiten om de groep te splitsen en 2 roadmapsessies te organiseren. Met sommige klanten die verhindert waren tijdens deze sessies, werd later zelfs nog 1-op-1 over de roadmap gesproken.

Interactie tussen klanten

Na een korte kennismakingsronde werd er gezamenlijk teruggekeken op de realisaties in 2020. Daarna werd de interactie gezocht via polls en vragen om input op te halen voor de roadmap voor 2021. Ook dit jaar was het mooi te zien hoe de interactie tussen klanten tot stand kwam en nieuwe inzichten werden verkregen.
Alle input hebben wij in de daarop volgende weken bij elkaar gebracht en verder uitgewerkt. Een lastige en uitdagende klus. Het is dan ook met trots dat ik bij deze de roadmap 2021 aan jullie mag presenteren.

2 roadmapsessies per jaar

Omdat de wereld sneller verandert dan ooit te voren en wij ervoor willen blijven zorgen dat onze dienstverlening en oplossingen toegevoegde waarde blijven leveren op de uitvoering van jullie processen en de uitdagingen die zich hierbij voordoen, zullen wij vanaf volgend jaar 2 keer per jaar roadmapsessies organiseren. Helaas kunnen wij niet alle wensen binnen 1 jaar realiseren en binnen de roadmap opnemen. Mocht jouw wens niet in de roadmap voorkomen, ga dan vooral met ons hierover het gesprek aan. Dan zullen wij kijken of wij alsnog in een oplossing kunnen voorzien.

Vragen over roadmap?

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van de roadmap voor 2021? Neem dan contact op met Dennis Lenssen via dlenssen@prequest.nl

Recent posts