Prequest.nl
laden...

Prequest weer succesvol geaudit op ISO9001 en ISO27001

by Lotte Derkse
oktober 27, 2020

Continuïteit speelt een steeds grotere rol bij organisaties. Helemaal nu met acute veranderingen in de wereld, zoals COVID-19, moet je als organisatie direct kunnen inspelen op veranderende risico’s en kansen. En dat allemaal mét behoud van de kwaliteit van je dienstverlening én zonder beveiligingsincidenten. Dat is dan ook de reden waarom Prequest haar ISO 9001 en ISO 27001 certificaat in 2018 heeft behaald.

Het kwaliteitsmanagementsysteem die we hebben geïmplementeerd valt inmiddels niet meer weg te denken in de dagelijkse operatie. Met ons Prequest dashboard weten we precies waar we maandelijks staan ten opzichte van onze KPI’s. Elke maand tijdens het MT overleg bespreken we alle KPI’s en kunnen we direct bijsturen indien nodig.

Met het implementeren van de ISO9001 en ISO27001 zijn alle processen en maatregelen voor alle medewerkers helder en hebben we onze organisatie naar een hoger niveau getild. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug bij de tevredenheid van onze klanten. Mede door de structuur, het procesmatig denken en hogere kwaliteit van de dienstverlening die ISO ons heeft gebracht, is de klanttevredenheid enorm gestegen.

Audit

Wij laten door een externe partij ons kwaliteitssysteem toetsen. Begin oktober heeft de audit digitaal plaatsgevonden. Het was even wennen, maar in twee dagen tijd hebben we alle processen en beheersmaatregelen doorgenomen. De auditor was zeer te spreken over ons Prequest Dashboard en de manier waarop wij ons kwaliteitsmanagementsysteem hebben geïmplementeerd. Wij zijn dan ook met vlag en wimpel geslaagd en mogen ons certificaat weer voor een jaar behouden. Een prachtig resultaat wat we alleen hebben kunnen behalen door de inzet van onze medewerkers.

Recent posts