Prequest.nl
laden...

Onze collega Rob Willemsen van Customer Care gaat met pensioen

by Linda van Kampen
juli 28, 2020

Afscheid na 16 jaar Prequest…

Op 1 juni 2004 startte mijn carrière bij Prequest in Hilversum. We ontwikkelden in die tijd de applicatie Prequest 8. Ik was verantwoordelijk voor de implementatie bij klanten. Daarnaast heb ik ook een periode de backoffice oplossing Sleutelbeheer bij klanten geïmplementeerd.

In 2006 volgde op de overname van Nordined een verhuizing naar Bunnik. Samen met 3 collega’s was ik verantwoordelijk voor de helpdesk ondersteuning. De verschillende taken en rollen maakten het werk leuk en uitdagend.

Na 11 jaar ging Prequest wederom verhuizen. Op deze locatie in Den Bosch heb ik mijn werkzaamheden voltooid en dat heb ik tot mijn laatste werkdag met veel plezier gedaan. Het klantencontact was erg leuk en dat zal ik zeker missen. Uiteraard zal ik mijn collega’s ook missen aangezien Prequest uit een leuk team bestaat.

De afgelopen 16 jaren heb ik veel veranderingen meegemaakt, dus het was zeker niet saai te noemen. Maar zoals er altijd wordt gezegd, er is een tijd van komen en een tijd van gaan en die is nu aangebroken. Het is tijd om te gaan genieten van mijn welverdiende pensioen.

In contact blijven met Rob? Volg hem op LinkedIn.

Recent posts