Prequest.nl
laden...

Samenwerking Woonbedrijf Ieder1 en Prequest

by Linda van Kampen
januari 30, 2020

‘Prequest gaat verder dan de standaard’

Woonbedrijf Ieder1 is een maatschappelijke verhuurorganisatie en biedt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, betaalbare huurwoningen aan. Door de diensten van Woonbedrijf Ieder1 is een goed en betaalbaar huis voor iedereen realiseerbaar.

Woonbedrijf Ieder1 zocht naar een slimme oplossing om facilitaire processen te digitaliseren en te koppelen aan andere processen. Belangrijk in het keuzetraject was de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing en de toekomstvisie van de aanbieder. Jacqueline Teunissen: “Na een gedegen selectietraject viel de keuze op Prequest! Sinds 2009 gebruiken wij met veel plezier de facilitaire oplossingen van Prequest.”

Jacqueline Teunissen
Jacqueline Teunissen – Medewerker informatie- en applicatiebeheer

FMIS systeem en meer

De FMIS oplossing  wordt ingezet om 17 vergaderzalen te reserveren en zo efficiënt mogelijk in te zetten. Met twee locaties en zo’n 190 medewerkers is het van belang om het facilitaire proces soepel en nauwkeurig te laten verlopen. De medewerkers hebben realtime inzicht in de beschikbaarheid van vergaderruimtes en kunnen eenvoudig extra services toevoegen, zoals het bestellen van catering en audiovisuele middelen.
Daarnaast biedt de oplossing van Prequest de facilitaire organisatie inzicht in operationele en strategische KPI’s. Hierdoor is de facilitaire organisatie in staat om beter en sneller besluiten te nemen.

Meldingen & Werkorders

De Meldingen & Werkorders oplossing vormt de onmisbare keten tussen het tijdig signaleren van een storing en het zo snel en efficiënt mogelijk oplossen van meldingen. De meldingen kunnen betrekking hebben op systeemstoringen en verzoeken voor facilitaire dienstverlening. Meldingen & Werkorders van Prequest ontzorgt de uitvoerende afdelingen doordat processen geautomatiseerd en realtime gemonitord worden. Elke stap in het proces wordt gevalideerd en vastgelegd zodat alle stakeholders inzicht krijgen in de meldingen en oplostijden. De rapportages binnen de Meldingen & Werkorders oplossing geven de facilitaire organisatie essentiële stuurinformatie om processen te blijven optimaliseren.

Lees de 3 belangrijkste redenen van Woonbedrijf Ieder1 om voor Prequest te kiezen

1. Prequest is gebruiksvriendelijk en spreekt zowel de behandelaar en de gebruiker aan

Prequest begrijpt dat een software oplossing intuïtief moet zijn om zowel de service user als eindgebruiker aan te spreken. Een groot aantal van onze 190 collega’s maken dagelijks gebruik van de Prequest oplossing. De oplossing staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid.

2. Prequest hecht waarde aan persoonlijk contact

Ik heb Prequest leren kennen als een toegewijd en gedreven team van professionals die echt voor de klant gaan. Het persoonlijke contact is voor Prequest van belang omdat zij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en samen met de klant willen bouwen aan de toekomst.

3. Prequest heeft de beste kwaliteit en prijsverhouding

Voor een ROI is het van belang om zowel de kwaliteit als prijs mee te laten wegen in het selectietraject. De combinatie tussen kwaliteit en prijs was essentieel omdat we een oplossing zochten voor de lange termijn. Al meer dan 11 jaar zijn wij bijzonder tevreden en zeer te spreken over de kwaliteit en prijs van het systeem.

Interesse?

Is FMIS ook iets voor jou? Natuurlijk! Neem contact met ons op voor een gratis demo of een vrijblijvend gesprek.

Meer nieuws?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Recent posts