Prequest.nl
laden...

Service & Operations

Eenvoudig meldingen registreren en werkorders genereren?
Prequest Services & Operations

Prequest is dé onmisbare oplossing voor de Facility Manager van nu!

Prequest Services & Operations

Met de Prequest Services & Operations oplossing stroomlijn jij het proces van meldingen en werkorders. In één oplossing kun je alle service processen beheren en behoudt je de controle over alle werkorders.

Slimme workflows zorgen valideren meldingen en storingen. Hierdoor heeft jou operator alle informatie om de werkorder uit te voeren. Het intuïtieve dashboard geeft inzicht in KPI’s voor meldingen, werkorders, statussen en doorlooptijden.

Prequest Services & Operations myprequest werkorders

01 Meldingen

Gebruikers kunnen op een eenvoudige wijze via de online portal of de app een melding doorgeven. Op deze wijze komen de meldingen gestructureerd binnen. Gebruikers kunnen detailinformatie en foto’s uploaden.

02 Werkorders

Het startscherm toont een overzicht van alle meldingen, werkorders en bijbehorende deadlines. Raadpleeg eenvoudig detailinformatie zoals locatie, notities, bijlagen en foto’s.

03 Notificaties

Via de portal of de Field Service App worden bij belangrijke updates notificaties verstuurd. (check intern of via portal ook notificaties worden verstuurd) Hierdoor is iedereen op de hoogte van de laatste status en kan er direct ingespeeld worden op wijzigingen.

04 Field Service App

Naast de portal kunnen meldingen of storingen via een app doorgegeven worden. Op basis van de melding wordt een werkorder aangemaakt. Met de Field Service App kunnen uitvoeders overal werkorders bekijken en oppakken.

Planning

Op basis van workflows worden meldingen automatisch omgezet tot werkorders. Hierbij wordt voor de doorlooptijd de SLA gehanteerd zodat je de voortgang en oplostijd per werkorder kunt monitoren. De uitvoerder kan een in eenvoudig overzicht werkorders bekijken en afhankelijk van de autorisatiestructuur, werkorders opnieuw inplannen of extern toewijzen.

PPS projecten
Custom dashboards

Urenregistratie & digitaal aftekenen

De uitvoerder kan eenvoudig per werkorder uren en minuten bijhouden. Hierdoor heb je een accuraat overzicht van tijdregistratie per werkorder of project. Zodra de opdracht is uitgevoerd plaatst de uitvoerder een handtekening zodat de order niet meer aangepast kan worden.

Ruimte & Middelen reserveren
Bezoekers registratie
Catering
Parkeerplekken

Dashboards

Met de rapportage tool kun je snel en gemakkelijk inzicht krijgen in bijvoorbeeld de statussen, doorlooptijden en kosten. De self service functie maakt het mogelijk om rapporten te maken. De data geef je grafisch weer zodat de informatie duidelijk en interactief gepresenteerd kan worden aan het team.

PPS projecten
Custom dashboards

Prequest is dé onmisbare oplossing voor de Facility Manager van nu!