Prequest.nl
laden...

Eenvoudig meldingen registreren en werkorders genereren?

Met Prequest Services & Operations versnel jij het werkorder proces.
Prequest Services & Operations myprequest werkorders
Prequest Services & Operations – Facility Management 

Met de Services & Operations oplossing van Prequest kun je eenvoudig meldingen en storingen op een asset doorgeven. Je kunt een melding via het FMIS systeem of de Field Service App aanmaken. Via workflow configuratie wordt de melding automatisch omgezet tot een werkorder en toegewezen aan interne of externe leveranciers. Op elk moment kunnen meldingen en werkorders ingezien worden. Hierdoor heb jij een compleet overzicht van alle uitstaande orders, statussen en oplostijden.

Inzicht in meldingen en werkorders

Het startscherm toont een overzicht van alle meldingen, werkorders en bijbehorende deadlines. Raadpleeg eenvoudig detailinformatie zoals locatie, notities, bijlagen en foto’s.

In- en externe aansturing

Uitvoerende afdelingen, zowel in- als extern, worden efficiënt aangestuurd doordat werkorders automatisch worden aangemaakt en toegewezen. Alle werkorders beheer je in één oplossing.

Uitgebreide rapportage

Met de rapportage tool kun je snel en gemakkelijk inzicht krijgen in bijvoorbeeld de statussen, doorlooptijden en kosten.

Workflow voor inplannen orders

De workflow zet een melding automatisch om naar een werkorder. Op basis van de workflow configuratie, autorisatie en condities wordt de order automatisch ingepland.

Field Service App

Met de app heeft iedereen altijd de actuele informatie over de meldingen en werkorders bij de hand en kan de operatie zonder tijdverlies starten met de afhandeling van de meldingen.

Business Intelligence

KPI's op te nemen binnen onze custom dashboards. In de grafische weergave van jouw keus presenteer je eenvoudig en interactief de informatie aan medewerkers en managers en ben je volledig in control.

Vraag de full demo aan