Prequest.nl
laden...

Trainingen

We help startups and digital agencies launch projects on time

Afstuderen op de Prequest Academy?

Trainingen

Wil jij een expert worden in myPrequest? Volg dan één van de myPrequest trainingen:

Organisaties zijn continu in beweging en teams veranderen. Medewerkers komen in dienst, gaan uit dienst en dragen kennis over aan collega’s. Essentiële Prequest-kennis gaat daarbij vaak verloren. Bovendien hebben nieuwe versies van Prequest andere mogelijkheden. Door training van medewerkers blijft de kennis op pijl en worden myPrequest en overige oplossingen optimaal benut.

Overzicht

Trainingen

01.

Leren te Beheren

Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen de gebruiker, de business en IT. In deze training word je stapsgewijs wegwijs gemaakt in alle facetten van het functioneel beheer binnen myPrequest.

In deze klassikale training wordt op een praktijkgerichte manier aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen zoals gebruikersbeheer, parameterisering en het inrichten van nieuwe processen.

02.

Key-users in Control

De key-user maakt dagelijks veel gebruik van de applicatie. Jij zorgt ervoor dat processen gestructureerd lopen en houdt regie over alle aanvragen die via myPrequest binnenkomen. Het is daarom van belang dat je weet hoe je myPrequest op een zo efficiënt mogelijke manier kan gebruiken.

In deze klassikale training wordt op een praktijkgerichte manier aandacht besteed aan onderwerpen zoals het uitdraaien van rapportages, het afhandelen van aanvragen en het snel opzoeken van gegevens binnen de applicatie.

03.

Eindgebruiker aan zet

Als Selfservice gebruiker wil je een applicatie die makkelijk in gebruik is. Voor jou is het van belang dat een melding op een snelle manier gemaakt kan worden zodat jouw kernactiviteiten de volledige aandacht krijgen.

In deze klassikale training wordt de gebruiker wegwijs gemaakt in myPrequest. De gebruiker leert verschillende trucs om zo snel mogelijk een melding of reservering te maken.