Prequest.nl
laden...

Prequest Space Management Add-On

Complimenteert elk FMIS-systeem
autocad nordined dwg viewer
Prequest Space Management Add-On

Hoe borg je vanuit de core, de bouwtekening, belangrijke wijzigingen in jouw FMIS? Denk aan renovaties en het herindelen van werkplekken.

De accurate doorbelasting per ruimte of afdeling

dient het FMIS-systeem verrijkt te worden vanuit de actuele bouwtekening. De Prequest Space Management Add-On synchroniseert realtime met het FMIS-systeem. De Add-On maakt het mogelijk bouwtekeningen aan te passen en inclusief ruimtegegevens te importeren in het FMIS.  Hierdoor zal jouw FMIS letterlijk, het kloppend hart van de facilitaire organisatie worden.

01 AutoCAD tekening

Gebruik de slimme features om sneller te tekenen en de tekening te verrijken met ruimte-eigenschappen. De tool calculeert automatisch de oppervlakte per ruimte op basis van de NEN-normering. Deze data inclusief AutoCAD tekening wordt realtime via een beveiligde koppeling beschikbaar gemaakt in het FMIS.

02 Interactive Maps

Interactive Maps transformeert de AutoCAD tekening tot een dynamische en interactieve weergave. Deze krachtige tool verrijkt de plattegrond met data elementen uit het FMIS en externe bronnen. Binnen het vertrouwde FMIS kun je hierdoor vlekkenplannen genereren, waarbij flexibel ingesteld kan worden welke dataelementen (zoals ruimtedefinitie, middelen en oppervlakte) getoond moeten worden. Externe data kan gekoppeld worden aan de tekening. Denk hierbij aan data vanuit sensoring of andere applicaties.
Belangrijke features

AutoCAD tekeningen aanpassen en synchroniseren met FMIS

NEN-2580 oppervlakteberekeningen

Digitale weergave plattegrond binnen FMIS

Grafische weergave van vlekkenplannen

Maatwerkoplossing voor doorbelastingen

Complimenteert elk FMIS-systeem