Prequest.nl
laden...

Succesvolle live-gang TNO met myPrequest

by Linda van Kampen
januari 30, 2020

Al meer dan 10 maakt TNO gebruik van de toonaangevende Space & Facility management oplossing van Prequest.  De oplossing stelt TNO in staat om facilitaire processen te vereenvoudigen en het ruimtebeheer te verbeteren. Met de nieuwe release is een krachtige stap vooruit gezet.

TNO is klaar voor de toekomst 

De nieuwe release geeft TNO uniek inzicht in ruimtes en locaties. Met één geavanceerde oplossing heeft TNO toegang tot de essentiële data van alle 29 gebouwen. TNO heeft inzicht in de actuele gebruiksoppervlaktes en bezetting per ruimte. De oplossing voldoet aan de NEN 2580 normering voor gebruiksoppervlaktes, waardoor TNO klaar is voor de toekomst.

Prequest Space Management – Uniek en compleet

De vernieuwde Space Management oplossing van Prequest stelt TNO in staat om slimme management beslissingen te nemen doordat  gebouwgegevens en gebruiksdata per ruimte en locatie worden weergegeven. De basis van de oplossing is de plattegrond van het gebouw. Deze bouwkundige tekening geeft als onderlegger een visuele weergave van het gebouw en de ruimtes. Prequest verrijkt de bouwkundige tekening met realtime data waardoor TNO inzicht krijgt in de actuele bezetting. Daarnaast heeft TNO ook toegang tot de historische data en bouwkundige tekeningen, waardoor data snel geanalyseerd kan worden. Dit stelt TNO in staat om slimme management beslissingen te nemen, waardoor ruimtes en locaties nog efficiënter ingezet kunnen worden.

Prequest Facility Management – Gebruiksvriendelijk en flexibel

Naast de Space Management oplossing zijn er ook nieuwe updates doorgevoerd in de Facility Management oplossing. De nieuwe updates verhogen de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing. De medewerkers van TNO kunnen met de nieuwe oplossing via een interactief planboard vergaderzalen reserveren. Hierdoor is het boeken van een ruimte binnen enkele seconden afgerond. De nieuwe release omvat ook een nieuwe look & feel van de applicatie, waardoor de oplossing naadloos integreert met de huisstijl van TNO.

De succesvolle doorontwikkeling van Space & Facility Management binnen TNO zal samen met Prequest voortgezet worden.

Tristan van Hattum, Hoofd Processen & Systemen / Hoofd Facilitaire Zaken bij TNO: “Trots op de succesvolle live gang van ons vernieuwde Facilitair Management Informatie Systeem! Complimenten aan het projectteam en de Servicedesk-Facilities voor hun bijdrage aan deze mooie stap! Nu weer verder met de volgende ontwikkelingen!”

Is een FMIS ook iets voor jou? Natuurlijk! Vraag een gratis demo aan.

 

Recent posts