Nieuws

WeenerXL en Prequest testen samenwerking!

Met trots kunnen wij mededelen dat Prequest sinds enkele maanden een nieuwe samenwerking is aangegaan. Prequest werkt succesvol samen met StartITup XL, bestaande uit drie maatschappelijke organisaties: Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van gemeente ’s-Hertogenbosch, GGZ-instelling Buro3o en Stichting Bee-Ideas die duurzame ICT-projecten mogelijk maakt. 

Gezamenlijk zorgen wij er voor dat mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken worden opgeleid tot testers van software.

Lees meer

Tijdelijke actie: myPrequest Basic

myPrequest zorgt voor overzicht van alle facilitaire processen in één eenvoudige tool. Hoe ziet myPrequest Basic eruit? 

  • Meldingen en Werkorders inclusief Prequest Mobile app;
  • Reserveringen inclusief Outlook integratie;
  • Hosting in Prequest Private Cloud.

Nu tijdelijk voor €350 per maand!

Lees meer

Ben je klaar voor de AVG? Prequest helpt waar nodig!

Op 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) een feit. Wat betekent dit voor jouw organisatie? Hoe ga jij hiermee om? Wat doet Prequest voor je? Lees wat Take, managing director NPQ, hierover te vertellen heeft.

Lees meer

Prequest Mindmap : FM-studenten over FMIS

Wij hebben tijdens het FMN Connext XL Congres - Ontmoeten, Verbinden en Inspireren aan studenten gevraagd input te geven voor de Prequest Mindmap over FMIS. De vraag luidde: waar denk jij aan als je het woord FMIS hoort? Van al deze antwoorden hebben wij een Prequest Mindmap gemaakt.

Dus ben jij benieuwd hoe FM-studenten denken over een FMIS? Bekijk dan de Mindmap hier.

Lees meer

Even voorstellen...

Via het FMN Connect XL congres ''Ontmoeten, verbinden en inspireren'' ben ik in contact gekomen met Prequest. Ik was gelijk erg enthousiast! Prequest is een organisatie met korte communicatielijnen welke leiden tot het snel nemen van beslissingen en een prettige samenwerking. 

Lees meer

Welkom op de nieuwe website van Prequest!

Het afgelopen jaar stond bij Prequest in het teken van de overname door Total Specific Solutions (TSS). Gezamenlijk hebben TSS en NPQ de positie van Prequest in de Nederlandse en Belgische markt verder versterkt; onze software en dienstverlening is en wordt naar een nog hoger niveau gebracht.

Lees meer

Nieuwe 'oude' Business Development Manager terug bij Prequest.

Vincent van Doornik is vanaf 1995 actief in de markt van advisering, begeleiding, innovatie en het vermarkten van (Facilitaire) Management Informatie Systemen.

In die 22 jaar heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan van verschillende concepten binnen de markten van bedrijfsleven, zorg en overheid in binnen- en buitenland.Binnen die markt is hij nauw betrokken geweest in de gehele gefaseerde transformatie van front-office processen tot geintereerde bedrijfsvoering van facility management, ict en hrm als ondersteuning in een bedrijf.

Lees meer

NPQ Nederland - Optimistisch vooruit

Geachte relatie,

Recent zijn er geruchten in de markt gekomen dat NPQ failliet zou zijn verklaard. Ik wil hierover klip en klaar informeren dat dit noch NPQ Nederland B.V. noch Prequest Nederland B.V. betreft. Beide ondernemingen zijn begin dit jaar verkocht aan Total Specific Solutions (TSS).

Lees meer

Prequest is verhuisd van Bunnik naar 's-Hertogenbosch

Zoals je wellicht weet is Prequest is per 23 juni verhuist naar onze nieuwe locatie in Den Bosch. Om onze klanten een verbeterde beschikbaarheid van SaaS diensten aan te bieden besloten we om niet alleen ons kantoor te verhuizen, maar ook alle IT. Het project is opgedeeld in twee fases welke kort toegelicht worden. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van onderstaand bericht neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees meer

Een geslaagde Shareview sessie

We hebben een interessante Prequest shareview sessie gehad met Natalie Hofman, voorzitter van FMN, over de wereld van facility. Deze presentatie werd gevolg door marketing specialist Cora Schreuders met een toetsing van onze kernwaardes, visie & missie. De middag eindigde met een sessie over de productvisie van Prequest. Een waardevolle middag met goede input van onze klanten!

Lees meer

Facility Professionals over Prequest

De ervaring van Facility Professionals over verschillende FMIS systemen en Prequest staat ertussen! Benieuwd? 

Lees het hier!

Lees meer

FMN Connect XL Congres. Wij waren erbij.

BlueCity aan de Maasboulevard in Rotterdam. Tegenwoordig is het een broedplaats van circulaire economie waar evenementen rond dat thema worden georganiseerd. Inmiddels is BlueCity een plek ‘where start-ups create new waves and where corporates can catch the tide.’

Lees meer

Met trots kunnen wij mededelen dat Zinzia Zorggroep live is met myPrequest!

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. Zinzia is er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Ze hebben de ambitie om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Dit is mogelijk door zo’n 900 betrokken medewerkers en ruim 500 enthousiaste vrijwilligers die excellente zorg willen bieden.

Lees meer

NPQ Nederland B.V. (Prequest) sluit zich aan bij TSS

Lees meer