Over Prequest

Prequest is een Nederlandse softwareleverancier, opgericht in 1988, met een ruim aanbod aan facilitaire en vastgoed oplossingen (Housing en Facilities). Met haar oplossingen is Prequest met name vertegenwoordigd binnen de markten onderwijs, zorg en (semi-)overheid. Organisaties van klein tot groot in zowel Nederland als België maken dagelijks met veel plezier en succes gebruik van onze oplossingen en diensten. 

Prequest is een merknaam van NPQ Nederland B.V. 

NPQ Nederland B.V. is begin 2017 door Total Specific Solutions B.V. overgenomen van Nordined-Prequest B.V.

www.totalspecificsolutions.com

Samen met onze klanten laten we hun organisaties excelleren in hun bedrijfsvoering en geven we invulling aan de doorontwikkeling van onze oplossingen. Niet voor niets zeggen we dan ook: Software for Life!

Waar we voor staan

Beter beheer van gebouwen en (facilitaire) dienstverlening door slimme technologie dat is waar wij voor staan.  Onze oplossing zorgt voor continuïteit, flexibiliteit en een optimale klantbeleving. Bovendien dragen onze oplossingen bij aan duurzaam ondernemen. Met onze gepassioneerde medewerkers werken wij samen met jullie aan een optimale werkomgeving. Een succesvol resultaat staat hierin altijd centraal.

Samen sterker

Partnership betekent dat wij samen investeren
in een relatie voor de lange termijn. Wij ondersteunen en adviseren je graag in het vinden van de meest passende oplossing voor de onderneming. Daarbij houden wij altijd rekening met de wensen en behoefte die er zijn binnen de organisaties. Samen zijn we van waarde om de mens en zijn omgeving in jouw organisatie centraal te stellen.

Betrouwbaar door transparantie

Door betrouwbaar en transparant te zijn, leggen we de basis voor een langdurige samenwerking. Wij zijn duidelijk en eerlijk in onze werkwijze.
Samen met elkaar gaan we in gesprek om te kijken naar de beste oplossing voor de gehele organisatie. Onze oplossingen zijn betrouwbaar en zorgen voor continuïteit op lange termijn.

Passie als drijfveer

Het team heeft veel kennis en passie voor het vak en dit zie je terug in het enthousiasme en gedrevenheid in de samenwerking. Het
overbrengen van deze passie is een van de belangrijkste drijfveren van onze medewerkers. Door onze passie ontstaat groei en ontwikkeling. Als organisatie blijven we leren, evalueren en ontwikkelen. Wij zijn trots op de dingen die wij
doen. Wij durven te kiezen en doen uitsluitend waar we goed in zijn.

Locatie

Sinds juni 2017 is NPQ verhuisd naar het bedrijventerrein De Brand in 's-Hertogenbosch. De Brand is een moderne zichtlocatie voor bedrijven langs de A2. Dit moderne en gemengde bedrijventerrein huisvest vooral ICT, groothandel en distributie. De autobereikheid is uitstekend.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid klik hier.

Gegevens

Het Zuiderkruis 61
5215 MV 's-Hertogenbosch
info@npqmail.com
+31(0)85-0022550 (algemeen)
+31(0)85-0022551 (support)

Social Media

Volg Prequest en blijf op de hoogte!

Neem contact op


Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar onderstaand adres of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Algemeen +31 (0) 85 - 00 22 550

Support +31 (0) 85 - 00 22 551

Contactformulier