Prequest.nl
laden...

Woonbedrijf ieder1 verlengt contract met Prequest

by Linda van Kampen
oktober 22, 2019
Woonbedrijf ieder1 Prequest

Woonbedrijf ieder1 is een maatschappelijke verhuurorganisatie en biedt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, betaalbare huurwoningen aan. En dat is belangrijk. Want onderdak is een levensbehoefte van ieder mens. Door deze dienst is een goed en betaalbaar huis voor een kwetsbare groep mensen realiseerbaar.

In de regio Deventer en Zutphen verhuurt en onderhoudt het zo’n 14.000 woningen. Hiermee levert het toegevoegde waarde aan leefbare steden en dorpen.Voor het facilitaire proces wordt gebruikt gemaakt van myPrequest en in daardoor in staat om de facilitaire organisatie te organiseren, beheren en monitoren. “Wij zijn blij dat Woonbedrijf ieder1 het contract met Prequest heeft verlengd en daarmee de samenwerking voortzet. Het team van Prequest is trots op het feit dat we Woonbedrijf ieder1 als klant mogen blijven bedienen en kijken er naar uit om de komende vier jaar samen te groeien,” aldus Take de Beer Managing Director Prequest.

Interesse?

Is een Facilitair systeem ook iets voor jou? Natuurlijk! Neem contact met ons op voor een gratis demo of een vrijblijvend gesprek.

Meer nieuws?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Recent posts